fbpx

lorem ipsum sit dolor ans a quest for design lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. in nisl enim, placerat et ultrices id, egestas a auge. donec iaculis iaculis aliqam. donec bibendum rhoncus.

Over ons

Al meer dan 25 jaar bouwen wij aan de collectie van ruim 3,000 verschillende soorten natuursteen. De mooiste stukken rots, miljoenen jaren geleden ontstaan, die uiteindelijk vanuit het ‘interieur’ van de aarde verhuizen naar de interieurs van allerlei soorten gebouwen, ontworpen door gerenommeerde interieurontwerpers en architecten.

 

RedStone begon als een persoonlijke zoektocht naar dit bijzondere materiaal en deze queeste transformeerde naar een diepgewortelde liefde en passie voor natuursteen. En de ambitie om de eindeloze mogelijkheden van dit kleurrijke product te delen met de wereld. Marmer is meer dan zwart-wit of grijs! De oprichter en zijn zoon reizen naar alle uithoeken van de aarde om de mooiste, kwalitatief meest hoogwaardige en bijzondere soorten natuursteen persoonlijk te selecteren. Uit groeves in Italië, Turkije, Frankrijk, Iran en vele andere plekken.

 

Wij zijn gespecialiseerd in 100% natuurlijk materiaal omdat wij ervan overtuigd zijn dat geen enkel materiaal het op kan nemen tegen de kleuren, patronen, energie en eigenschappen van natuursteen. Ieder stuk is uniek en kan nooit worden geëvenaard door keramiek of composiet.

 

Onze state-of-the-art machines en ervaren ambachtslieden zorgen ervoor dat wij zelfs de meest gecompliceerde, uitdagende ontwerpen kunnen realiseren. Voor een unieke en luxueuze beleving van alle soorten natuursteen: van Fior di Bosco tot Calacatta Oro en Silver Roots marmer tot onyx, graniet en kalksteen. Luxueus of eenvoudig, majestueus of bescheiden.

Red Stone X Art

Om de ongelooflijke schoonheid en veelzijdigheid van natuursteen te benadrukken werkt RedStone samen met de internationaal gerenommeerde kunstenaar Joseph Sassoon Semah.

 

De gedeelde passie voor natuursteen leverde direct een klik op. Het portfolio van Semah bevat fantastische kunststukken en zijn ambitie om door te gaan waar de techniek eigenlijk stopt levert een interessante, veelbelovende samenwerking op.

 

RedStone is vereerd om een rol te spelen in de tot stand koming van Semah’s natuursteen stukken de afgelopen jaren.

 

Een ervan wordt geëxposeerd in de showroom van RedStone in Amsterdam. Binnenkort zal hier ook een tentoonstelling worden georganiseerd rond het werk van Semah.